RETOURBELEID

We hebben een retourbeleid van 14 dagen. Dit betekent dat u 14 dagen na ontvangst van uw artikel de tijd hebt om een retourzending aan te vragen. We accepteren alleen retourzendingen als het artikel niet kapot of beschadigd is. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren waarin u het hebt ontvangen:

– verzegeld;

– ongeopend;

– in de oorspronkelijke verpakking.

RETOURZENDING AANVRAGEN

Om een retourzending aan te vragen, kunt u een e-mail sturen naar: info@mokumdusk.com. Als uw verzoek tot een retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u instructies over hoe en waar u uw pakket kunt verzenden. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder een voorafgaand verzoek om een retourzending, worden niet geaccepteerd.

SCHADE EN PROBLEMEN

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als u het verkeerde artikel heeft ontvangen of als het product defect of beschadigd is. Op die manier kunnen we het probleem zo snel mogelijk beoordelen en verhelpen.

UITZONDERINGEN / NIET-RETOURNEERBARE ARTIKELEN

Helaas kunnen we geen retouraanvraag accepteren voor afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen.

RUILEN

Als je per ongeluk het verkeerde artikel hebt besteld, kun je het beste even contact met ons opnemen om een verzoek tot een retourzending te doen. Als de retourzending eenmaal is geaccepteerd, ga je opnieuw naar onze webshop en maak je een aparte aankoop voor het nieuwe item.

RESTITUTIES

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, laten we u weten of de restitutie al dan niet is goedgekeurd. Als het is goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op uw oorspronkelijke betaalwijze. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardbedrijf de restitutie heeft verwerkt en op het bedrag op uw rekening is gecrediteerd.

VRAGEN

Voor vragen over ons retourbeleid, kunt u altijd contact met ons opnemen op: info@mokumdusk.com.