Geen categorie

Mokum Dusk x AFC Ajax

Mokum Dusk wordt steeds vaker gevraagd om een borrel, event of feest aan te kleden met heerlijke alcoholvrije cocktails. Onlangs mochten we ons visitekaartje afgeven bij Ajax in de Johan Cruijff Arena. Het werd een bijzondere en sfeervolle avond.

De aanleiding was de premiere van de Prime video docu ‘Parels van Amsterdam’ in Pathé Arena, de bioscoop gelegen naast de Johan Cruijff Arena. De documentaire brengt het het leven van rastalenten Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch op een unieke manier in beeld. De kijker wordt deelgenoot gemaakt van hun twijfels, de verwachtingen en de druk die ze voelen als speler van het eerste elftal van Ajax.

Na de voorstelling kwamen alle spelers, oud-Ajacieden en vele andere genodigden naar de Glasgow Lounge in de Johan Cruijff Arena voor de afterparty. Het team van Mokum Dusk moest alle zeilen bijzetten om de genodigden een heerlijke alcoholvrije Gin & Tonic of alcoholvrije cocktail te serveren. Want de interesse was groot. Zelfs de weinige gasten die eigenlijk nooit alcoholvrij dronken, lieten zich door andere enthousiaste gasten overhalen om Mokum Dusk te proberen. Achteraf bleek dat ook zij positief verrast waren door de goede smaak van onze verschillende blends. Dat horen wij natuurlijk graag.

Mokum Dusk x Ajax was een groot succes. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@mokumdusk.com. Mokum Dusk komt graag bij je langs.