Geen categorie

Nieuw. Alcoholvrije gin met een bite.

Na de introductie van Mokum Dusk True Blend, een rijke klassieke gin, en Mokum Dusk Cool Blend, een fris tintelende gin, komt Mokum Dusk met een nieuwe alcoholvrije gin: Mokum Dusk Poppy Blend. Mokum Dusk Poppy Blend heeft een zachte, zalmroze kleur, maar z’n karakter is allesbehalve zacht. Dit is gin met een aangenaam pittig karakter. Of beter nog, gin met een bite.

Je proeft topnoten van de verfrissende jeneverbes en de pittige gemberwortel, die mooi in balans worden gebracht door de zoete nuance van kaneel, de fruitige citrustoets van bergamot en de nootachtige smaak van maanzaad. De afdronk krijgt een kruidige kick dankzij de habanero peper. Het zijn de stuk voor stuk uitgesproken en contrasterende aroma’s die deze gin een mooie diepte geven.

Mokum Dusk Poppy Blend dankt zijn naam en kleur aan de bolpapaver: de sierlijke bloem met rode kroonbladeren en leverancier van maanzaad. Het is een optimaal verfrissende gin die je op veel manieren kan serveren. Als je op zoek bent naar een alcoholvrije gin die elke borreltafel kleur geeft, dan is dit de gin die je zoekt.

Serveertip

Schenk 1 deel Mokum Dusk Poppy Blend alcoholvrije gin en 2 delen Fever Tree Mediterranean Tonic over lekker veel ijs voor een verfrissende Gin & Tonic. Roer 8 tot 10 seconden. En garneer met een kaneelstokje. Proost.

Mokum Dusk Poppy Blend is nu al verkrijgbaar bij Gall & Gall, Organic Amsterdam & Laren en de officiële webwinkel van Mokum Dusk.