Alcoholvrije gin maakt elk moment bijzonder

Iedereen kent de voordelen van stoppen met drinken. Je slaapt beter, je voelt je fitter, je weerstand verbetert, je valt af en je hebt geen last meer van katers. Maar steeds meer mensen kiezen voor alcoholvrije dranken omdat ze gewoon heel erg lekker zijn. Dat verklaart het succes van alcoholvrije gin. Het smaakt heerlijk, je kunt het op heel veel verschillende manier serveren en het maakt elk moment bijzonder.

Mix, roer, shake en geniet.

Net als traditionele gin, is alcoholvrije gin op veel verschillende manieren te serveren. Het is heerlijk in de mix met tonic, bruiswater of een lekker sapje zoals cranberry- of perensap. En wil je je gasten iets bijzonders voorschotelen, dan zijn er genoeg heerlijke cocktailrecepten te vinden die je vrij eenvoudig zelf kunt maken. Alcoholvrije gin is niet alleen lekker, het is ook heel gezond. Het is 100% vegan, suikervrij, allergeenvrij en het bevat nauwelijks calorieën. Je kunt er dus zorgeloos van genieten.

Waar en wanneer je maar wilt.

Na het werk, thuis op de bank of als je uitgaat: alcoholvrije gin smaakt altijd goed. Denk aan een verfrissende gin-tonic in de tuin, op een zonovergoten terras of op het strand. Maar je kunt er ook een geweldig aperitief mee maken voordat je lekker gaat tafelen. En vraag ook eens om een mooie cocktail met alcoholvrije gin in je favoriete club of cocktailbar.

Zin om het te proberen?

Alcoholvrije gin is altijd een heerlijk en gezond alternatief voor een traditionele gin. Een absolute aanrader zijn de alcoholvrije gins van Mokum Dusk. Ze zijn speciaal gemaakt voor fijnproevers die alles uit hun dag willen halen en geen concessies willen doen aan de kwaliteit van hun gin.